De paarden

Diablo - Kwpn ruin

Daisy draver - merrie

Silvester - Cruzado ruin

Silvester is in de opvang gekomen wegens het totaal niet klikte in de kudde bij zijn vorige huisje. Hij heeft in het verleden slechte ervaringen meegemaakt, en moet opnieuw vertrouwen krijgen in de mens. Hij heeft een heel lief rustig karakter als hij je eenmaal vertrouwd.

Esperanza - Andalusiër merrie

Esperanza is bij ons gekomen wegens zij best wat angst heeft voor mensen, en zij hierdoor niet geschikt is voor beginners. Met haar word nu rustig door 1 persoon getraind.

Eigen paard

Myra - KWPN merrie

Myra is samen met Malika gekomen, en ook zij heeft wat angst voor mensen. Haar vertrouwen is nog niet heel erg beschadigd zoals die van Malika. Ook hiermee zijn wij mee aan het oefenen.

Eigen pony

Farza - Andalusiër merrie

Farza kwam met flinke ondergewicht bij ons in de opvang. Ondertussen zit zij weer goed op gewicht en in haar vacht. Farza is een heel braaf en lief paard en is ook geschikt voor beginners.

Eigen pony

Jazz - Tinker merrie

Jazz heeft altijd een goed huisje gehad. Jazz is een jonge tinker die graag mensen uitprobeert, maar verder wel erg lief is en super braaf onder het zadel.

Eva - Friesche merrie

Eva heeft altijd een goed huisje gehad, en is bij ons terecht gekomen wegens verhuizing van de eigenaar. Eva heeft een heel lief en rustig karakter.