De paarden

Shetlander merrie Lola GEADOPTEERD 

                                           Bentley Arabier ruin 

Spaanse pony bella 

                             Jazz & happy 

Kwpn merrie Sterre Kwpn ruin matcho 

Geadopteerd 

Isabella - Kwpn merrie 


Spirit - ruin


Diablo - Kwpn ruin


Daisy draver - merrie
Geadopteerd

Silvester - Cruzado ruin

 

Silvester is in de opvang gekomen wegens het totaal niet klikte in de kudde bij zijn vorige huisje. Hij heeft in het verleden slechte ervaringen meegemaakt, en moet opnieuw vertrouwen krijgen in de mens. Hij heeft een heel lief rustig karakter als hij je eenmaal vertrouwd.


Esperanza - Andalusiër merrie

 

Esperanza is bij ons gekomen wegens zij best wat angst heeft voor mensen, en zij hierdoor niet geschikt is voor beginners. Met haar word nu rustig door 1 persoon getraind.
Eigen paard 

Myra - KWPN merrie

Myra is samen met Malika gekomen, en ook zij heeft wat angst voor mensen. Haar vertrouwen is nog niet heel erg beschadigd zoals die van Malika. Ook hiermee zijn wij mee aan het oefenen.

 


Eigen pony 

Farza - Andalusiër merrie

 

Farza kwam met flinke ondergewicht bij ons in de opvang. Ondertussen zit zij weer goed op gewicht en in haar vacht. Farza is een heel braaf en lief paard en is ook geschikt voor beginners.


Eigen pony 

Jazz - Tinker merrie

 

Jazz heeft altijd een goed huisje gehad. Jazz is een jonge tinker die graag mensen uitprobeert, maar verder wel erg lief is en super braaf onder het zadel.


Geadopteerd 

Eva - Friesche merrie

 

Eva heeft altijd een goed huisje gehad, en is bij ons terecht gekomen wegens verhuizing van de eigenaar. Eva heeft een heel lief en rustig karakter.