Doneren

Lieve (paarden) vrienden,

Zoals de meesten van jullie weten zetten wij ons met een groep vrijwilligers dagelijks in om onze opvangpaarden zo goed mogelijk te verzorgen.
De laatste tijd krijgen wij veel aanvragen binnen voor nieuwe paarden, zelfs vanuit Duitsland en België. Uiteraard willen wij zoveel mogen paarden er weer bovenop helpen waar nodig maar door de hoge maandelijkse kosten van het voer, stro, stalling, hoefsmid, tandarts en ook incidenteel de veearts wordt dit helaas steeds moeilijker. Wij begrijpen dat veel mensen het ook door de huidige Corona crisis soms financieel minder hebben maar voor ons is iedere euro er een die wij heel goed kunnen gebruiken voor onze paarden. Uiteindelijk is ons doel ook om voor alle paarden een nieuw fijn huisje te vinden dmv adoptie. De paarden die niet ter adoptie kunnen blijven uiteraard bij ons staan.

Door de huidige lockdown maatregelen is het ook erg moeilijk om een mooie actie te verzinnen. Bijv het organiseren van een open dag is helaas niet mogelijk want dan zouden jullie van dichtbij kunnen zien hoe wij te werk gaan. Maar toch willen wij vragen of jullie ons kunnen steunen in het prachtige werk wat wij doen, namelijk alle paarden een mooi huisje geven waar ze alle liefde, aandacht en hun basis voorzieningen krijgen want voor velen is dit niet vanzelfsprekend.

Aangezien wij sinds kort een ANBI status hebben gekregen kan het ook voor u als bedrijf aantrekkelijk zijn om een donatie te doen.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun namens alle vrijwilligers en paarden!

Ps. Mocht u een leuke actie bedenken dan horen wij dat uiteraard graag. Voor overige informatie kunt u onze vernieuwde website bekijken of ons een mail sturen.