Tandarts spoed

Vandaag kwam Paardentandarts Wolf om paar paarden te behandelen die spoed hadden
Dit was weliswaar weer een hele klus !
deze gebitten waren zo slecht dat er bij 1 zelfs een tand uit moest ….
aantal jaren geen tandarts gezien
Gelukkig is dit nu weer verholpen en houden we er nu extra controle op .

pony binnen gekomen vanuit Frankrijk

Zojuist is de vrachtwagen aangekomen na 9 uurtjes te hebben gereden om speciaal deze lieverd op te halen uit Frankrijk !
wat een service van paardenvervoer !

Ze maakt het goed en staat nu lekker bij te komen op stal πŸ₯°
Uiteraad blijft ze bij ons op stal staan πŸ˜ƒ

Mocht u een paard willen laten vervoeren ?
ook daar kunnen we u bij helpen in samenwerking met ons paardenvervoer
Uiteraad zijn we er ook voor België Duitsland Frankrijk Spanje portugal
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via een privé bericht 🐴

Verdrietig nieuws

Helaas hebben wij weer verdrietig nieuws.

Wij hebben onze Prinses moeten laten gaanπŸ˜ͺ

Haar beentjes waren al zo ver heen, dat de medicatie met 2 maal verlenging niet heeft mogen helpen en ook niks meer aan te doen was.

Prinses je mocht maar een korte tijd bij ons zijn maar in die tijd had je een tijd van je leven.

Heerlijk rennen, spelen, de vele knuffels die je kreeg iedere dag en poetsbeurten.

Maar nu ga je zonder pijn verder op de groene weides.

Wij zullen je erg missen lieverd!

Open land

Vandaag gingen de paarden van de kleine weides naar het open land. 😍 Wat waren ze blij, alle vreugde dansjes kwamen eruit. πŸ₯°πŸ₯°
Helaas konden we niet alle paarden op de foto zetten maar een deel ❀️

Grondwerk oefeningen

Grondwerk oefeningen met Sylvester om het vertrouwen op te bouwen.

Rust zacht Happy

Tot ons grote verdriet hebben wij vandaag onze trouwe kinderpony happy moeten laten gaan πŸ˜ͺ

Zij had erg veel pijn aan haar beentjes al bijna 3 maanden waren we aan het strijden om haar weer beter te krijgen maar helaas is dat ons niet gelukt. Na vele medicaties en behandelingen.

Happy wij zullen jou heel erg missen. Je was onze trouwe kinderpony maatje knuffel alles in 1.
Maar nu ben je van je pijn verlost en mag je verder op de groene weides rennen
Wel uit het oog maar nooit uit ons hart β€οΈπŸ–€

Negatief publiciteit

Helaas zijn er mensen uit de paardenwereld die via social media berichten verspreiden over onze stichting. Wij herkennen ons niet in deze berichtgeving en doen samen met onze enthousiaste vrijwilligers ons uiterste best om de paarden met liefde en zorg op te vangen. Zo hebben wij er al vele kunnen helpen.

Heeft u vragen?

Neem dan persoonlijk contact met ons op.

Op afstand adopteren

Help en adopteer een paard!

U kunt hier op afstand een paard/pony sponsoren!

Een groot deel van de paarden die wij hebben staan komen uit een benauwde ernstige situatie.

Het opvangen van deze paarden kost veel geld en verzorging.

Wij kunnen uw bijdrage goed gebruiken om deze dieren zo goed mogelijk er weer boven op te helpen.

Als vrijwilligersorganisatie zijn wij echt afhankelijk van donateurs/donaties.

Elke euro is er 1!

Een baaltje hooi is €4,90.

€20,- euro per maand kunt u 3 x per jaar komen bezoeken op afspraak.

Help ons mee!

Timon is geadopteerd!

Al sinds hij 4 maanden oud was, stond Timon bij ons in de opvang. Inmiddels is hij 1,5 jaar oud en dus gingen we op zoek naar een adoptiehuisje voor hem waar hij nog beter gaat worden opgevoed en natuurlijk uiteindelijk ook zal worden beleerd over een aantal jaar. We zijn blij te kunnen delen dat deze belofte volle pony dat huisje helemaal heeft gevonden!